Conditii de utilizare

Acest site www.teo-training.com a fost dezvoltat de Training și Educație Organizațională SRL ca o sursa generala de informare si prezentare in ceea ce priveste trainingurile si serviciile de consultanta oferite in domeniul managementului de proiect. Prin accesarea acestui site si a informatiilor prezentate aici confirmi ca ai citit, inteles, acceptat si agreat urmatoarele:

Proprietatea site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului www.teo-training.com este protejat prin Legea drepturilor de autor asa cum este mentionat in legislatia romaneasca.

Acest site este detinut si intretinut de catre Training și Educație Organizațională SRL. Prin urmare toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind orice material si informatie prezentate in acest site apartin Training și Educație Organizațională SRL.

Training și Educație Organizațională SRL isi rezerva toate drepturile referitoare la cele mentionate mai sus si, la nevoie va folosi aceste drepturi in limitele permise de legislatia romaneasca. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de catre vreo persoana fara acordul scris prealabil din partea Training și Educație Organizațională SRL.

Orice date transmise catre acest site devin proprietatea Training și Educație Organizațională SRL, pot fi utilizate de catre Training și Educație Organizațională SRL in orice scop daca acesta se incadreaza in limitele legii si pot fi dezvaluite de catre Training și Educație Organizațională SRL catre orice tip de autoritati in cazul in care acest lucru este solicitat.

Toate informatiile de pe acest site sunt prezentate in scop informativ. Fiind vorba de informatii generale exista posibilitatea ca acestea sa nu aiba relevanta in cazuri particulare.

Responsabilitate

Training și Educație Organizațională SRL nu va raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa prezentei tale sau a oricarei alte parti pe acest site, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde. Orice fel de pagube cauzate de erori, omisiuni, defectiuni sau intarzieri in transmitere, virusi si/sau orice alti factori similari nu intra in responsabilitatea noastra.

Training și Educație Organizațională SRL face tot posibilul ca informatiile prezentate pe acest site sa fie corecte, insa nu vom putea fi responsabili de posibile erori sau inexactitati care pot aparea pe acest site. Vizitatorii acestui site sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.

Uneori va putem oferi informatii catre alte siteuri prin intermediul linkurilor. Acestea au scopul exclusiv de a avea acces mai rapid asupra informatiilor. Training și Educație Organizațională SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor externe si/sau pentru serviciile promovate prin intermediul acestor site-uri.

Toate informatiile de pe acest site sunt prezentate in scop informativ. Fiind vorba de informatii generale exista posibilitatea ca acestea sa nu aiba relevanta in cazuri particulare.

Aspecte juridice

Orice sesizari legate de utilizarea acestui site, a continutului si/sau a materialelor prezentate sunt guvernate de catre legislatia romana in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Prin urmare va rugam sa reveniti periodic in aceasta sectiune pentru a reciti termenii si conditiile de utilizare a acestui site.

Training și Educație Organizațională SRL nu este in nici un fel responsabila pentru orice fel de pagube directe sau indirecte ca urmare a vizitelor dvs. pe acest site, incluzand aici, dar fara a se limita la defectarea computerului dumneavoastra.

X